Målare Jönköping 

Bengts Måleri har idag ett 10-tal anställda målare som utför alla typer av tjänster inom måleri med god kvalitet och gedigen erfarenhet för väl utförda jobb!

Måleritjänster vi erbjuder

Våra tjänster

Roller med röd färg som används vid inomhusmålning

Invändig målning

Vi utför allt inom inomhusmålning inklusive spackling, målning av väggar och tak. Vi målar även dörrar, fönster och snickerier.

Garage och hus tecknat och man ser deras utomhusmålning som pågår.

Utvändig målning

Som målare i jönköping utför vi all form av målning utvändigt, både trä- och stenfasader.

Brun Tapet med blommigt mönster som används för tapetsering.

Tapetsering

Våra målare i jönköping utför både ny- och omtapetsering.

Hur mycket kostar det att anlita en målare i Jönköping?

Att anlita en målare i Jönköping kan variera i pris beroende på flera faktorer så som vilken typ av jobb som behöver utföras, ytan som ska målas och vilka material som ska användas. Därför är det svårt att ge en exakt prisuppgift utan att först undersöka arbetsomfattningen. Vi på Bengts Måleri erbjuder kostnadsfria offertbesök där vi kan ge en mer detaljerad prisuppgift efter att ha sett det aktuella projektet. På så sätt kan vi säkerställa att du får en rättvis och konkret prisuppgift utifrån ditt specifika behov. Kontakta oss gärna för att boka in ett kostnadsfritt besök så hjälper vi dig med ditt målningsuppdrag i Jönköping.

Vilken är den vanligaste måleritjänsten?

Den vanligaste måleritjänsten är invändig målning, vilket innebär att målaren målar ytor som väggar, tak och golv inomhus. Detta kan innebära att man målar om ett rum i en annan färg eller bara fräschar upp den befintliga färgen på ytan. Invändig målning är en populär tjänst eftersom det är ett enkelt sätt att förbättra utseendet på ett rum eller en hel bostad. Målaren kan också ge råd om vilken färg som är bäst för ett visst rum och kan hjälpa till med att skapa en harmonisk inredning. Invändig målning är en relativt snabb och prisvärd måleritjänst som kan ge ditt hem en helt ny look och känsla. Om du letar efter en pålitlig målare i Jönköping som kan hjälpa dig med invändig målning är vi det självklara valet med vår långa erfarenhet.

Har ni kunskap om vilka färger som passar bäst för olika typer av ytor?

Som professionellt måleri Jönköping har vi kunskap om vilka färger som passar bäst för olika typer av ytor. Vi tar hänsyn till faktorer som ytmateriell, syfte med målningen och ljusförhållanden för att välja rätt färg och finish. Vi är också glada ge råd om färgval med en gratis färgkonsultation.

 

Vad är exempel på måleriuppdrag? 

Plåttak, paneler och lister, skåpsluckor, innertak och golv, fönster och fönsterbleck, inner och ytterväggar.

 

 

Adress

Hammarvägen 96

562 31 Norrahammar

Telefon

070-666 19 62

E-post

info@bengtsmaleri.se

Varför välja oss som dina målare i Jönköping?

När det kommer till måleri är det viktigt att välja rätt målerifirma. Hos Bengts Måleri i Jönköping, får du inte bara en målare, du får en partner i ditt projekt. Vi erbjuder högkvalitativ målning med fokus på detaljer och kundnöjdhet.

Våra Tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom måleri:

  • Inomhusmålning

  • Utomhusmålning

  • Fasadrenovering

  • Tapetsering

Målare Pris – Kvalitet till rätt kostnad

Priset för en målare kan variera, men hos oss får du alltid valuta för pengarna. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Hur vi arbetar

Planering och konsultation 

Innan vi påbörjar ett måleriprojekt, sitter vi ner med dig för att diskutera dina behov och önskemål. Detta inkluderar färgval, material och tidsram.

Genomförande

När allt är klart och vi är redo börjar våra erfarna målare arbetet. Vi ser till att allt utförs med största noggrannhet och professionalism.

Slutbesiktning

Efter att målningen är färdig, genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att allt är enligt dina förväntningar.

 

Målare i Jönköping med garanti på alla jobb

Vi vet att en målarfirma och dess rykte är det viktigaste de har. Därav har vi alltid en garanti på de jobb vi utför. Det är en trygghet för dig som kund att veta att du alltid kan höra av dig till oss om du har någon fundering efter vi varit hos dig och målat. 

 

Vanliga Frågor och Svar

 

Vad ingår i priset för en målare?

I priset ingår allt från material till arbetskostnad. Vi erbjuder även gratis konsultation innan projektstart.

Hur lång tid tar ett måleriprojekt?

Tidsramen varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vi strävar alltid efter att slutföra arbetet inom den avtalade tiden.

Kan jag lita på att ert måleri använder miljövänliga produkter?

Vi prioriterar alltid miljövänliga och hållbara material i våra måleriprojekt och därför kan du lita på oss.

Har ni erfarenhet av olika typer av ytor?

Vi har erfarenhet av en rad olika ytor, inklusive plåttak, paneler, och lister, bland annat.