Måleritjänster Jönköping - med erfarenhet och känsla för kvalité får vi jobbet gjort!

Vi utför måleritjänster för både företag och privatpersoner, både inom- och utomhus i Jönköping. Vi levererar service i toppklass med garanti på alla jobb.

Som privatperson har du möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person. Vi ansöker om rotavdrag åt dig och drar av halva arbetskostnaden på fakturan till dig. Läs mer om rotavdraget hos Skatteverket.

Roller för inomhusmålning i med rödfärg

Inomhusmålning

Som målare i Jönköping är inomhusmålning det uppdrag som vi utför mest. Det kräver mycket förarbete och planering för ett perfekt slutresultat. Utöver väggar och tak målar vi även snickerier.

Garage och hus tecknat och man ser deras utomhusmålning som pågår.

Utomhusmålning

Nästan varje projekt för utomhusmålning är unikt vad gäller färgval, material och ålder på hus/fastighet. Vi besitter kompetensen och erfarenheten av all typ av utomhusmålning och utför jobb på framförallt trä- och stenfasader.

Brun Tapet med blommigt mönster som används för tapetsering.

Tapetsering

Tapetsering är en gammal konst som kräver yrkesskicklighet. Dagens moderna tapeter kommer i alla möjliga utföranden och mönsterpassningar. Det krävs noggranna förberedelser och rätt utrustning för att få ett hållbart och snyggt resultat.

Målare som står redo att åta sig försäkringsärenden

Försäkringsärenden

Vi åtar oss alla former av försäkringsärenden och vi anlitas av flera olika försäkringsbolag och byggföretag för att utföra måleriarbeten. Vi använder oss av MEPS på försäkringsjobb.

Två målarburkar med röd och blå färg som används för våtrum

Våtrum

Alla arbeten som utförs i våtrum kräver speciell auktorisation, så även målerier och tillhörande arbeten. Vi är auktoriserade av Måleribranschens våtrumskontroll.

Det innebär att våra våtrumsmålare har genomgått särskilt våtrumsutbildning, arrangerad av färgleverantören med godkänt resultat och därmed är behöriga för detta arbete. Läs mer på vatrumsmalning.se.

En solfjäderliknande färgskala med gul, röd, grön, blå och grå, som används vid en färgkonsultation

Färgkonsultation

Färger kan se olika ut i olika ljus, och det krävs kunskap för att veta vilka färger och nyanser som passar i olika miljöer. Vi besitter denna kunskap, och vi erbjuder gärna färgkonsultation för den som efterfrågar det.