Målare med erfarenhet och känsla för kvalité

Vi utför måleritjänster för både företag och privatpersoner, både inom- och utomhus i Jönköping. Vi levererar service i toppklass med garanti på alla jobb.

Som privatperson. har du möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år och person. Vi ansöker om rotavdrag åt dig och drar av halva arbetskostnaden på fakturan till dig. Läs mer om rotavdrag hos Skatteverket.

Inomhusmålning

Inomhusmålning är det uppdrag som vi utför mest. Det kräver mycket förarbete och planering för ett perfekt slutresultat. Utöver väggar och tak målar vi även snickerier.

Utomhusmålning

Nästan varje projekt för utomhusmålning är unikt vad gäller färgval, material och ålder på hus/fastighet. Vi besitter kompetensen och erfarenheten av all typ av utomhusmålning och utför jobb på framförallt trä- och stenfasader.

Tapetsering

Tapetsering är en gammal konst som kräver yrkesskicklighet. Dagens moderna tapeter kommer i alla möjliga utföranden och mönsterpassningar. Det krävs noggranna förberedelser och rätt utrustning för att få ett hållbart och snyggt resultat.

Försäkringsärenden

Vi åtar oss alla former av försäkringsärenden och vi anlitas av flera olika försäkringsbolag och byggföretag för att utföra måleriarbeten. Vi använder oss av MEPS på försäkringsjobb.

Våtrum

Alla arbeten som utförs i våtrum kräver speciell auktorisation, så även målerier och tillhörande arbeten. Vi är auktoriserade av Måleribranschens våtrumskontroll.

Det innebär att våra våtrumsmålare har genomgått särskilt våtrumsutbildning, arrangerad av färgleverantören med godkänt resultat och därmed är behöriga för detta arbete. Läs mer på vatrumsmalning.se.

Färgkonsultation

Färger kan se olika ut i olika ljus, och det krävs kunskap för att veta vilka färger och nyanser som passar i olika miljöer. Vi besitter denna kunskap, och vi erbjuder gärna färgkonsultation för den som efterfrågar det.

Hos oss får du alltid

  • Service i toppklass

  • Färgkonsultation

  • Garanti på alla jobb

Skicka ett meddelande till oss

Ring oss:

Följ oss:

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt